Pavić, M. (2018). Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272
Pavić, Mario. "Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272
Pavić, Mario. "Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272
Pavić, M. (2018). 'Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272
Pavić M. Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet; 2018 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272
M. Pavić, "Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272