prikaz prve stranice dokumenta Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja
No public access
master's thesis
Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja

Kršinić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Law
European Public Law

Cite this document

Kršinić, A. (2022). Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782

Kršinić, Ana. "Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Law, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782

Kršinić, Ana. "Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Law, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782

Kršinić, A. (2022). 'Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Law, accessed 30 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782

Kršinić A. Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Law; 2022 [cited 2022 June 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782

A. Kršinić, "Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Law, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782

Please login to the repository to save this object to your list.